вторник, 27 юни 2023 г.

Wuling представя хибриден, товарен модел с удължен пробег под името Linxus


Китайският производител представя  товарен модел с логото на новата марка Linxus. Това е и първият модел на новосъздаденият бранд, който явно ще отговаря предимно за търговски превозни средства. Linxus  е с дължина от 5.9 метра и разполага с модерен дизайн на кабината, която първоначално ще бъде налична само с място за двама човека. В по-късен етап марката е подготвила е версия с двойна кабина и място за 5 човека. 

Моделът е построен върху изцяло нова платформа, а за задвижване разчита на хибридна система с удължен пробег. В предната част е разположен бензинов мотор с работен обем от 1.6 литра, който служи за генератор на батерията с капацитет от 13.3 кВтч. Тя от своя страна захранва електромотор с мощност 163 к.с., задвижващ задните колела. Според непотвърдена информация Linxus ще може да изминава с един резервоар и батерия със заряд на 100%, малко над 1000 км., като ще могат да бъдат пренасяни товари с тегло до 1850 кг.

Интериора предлага модерна обстановка със скромен цифров инструментален панел пред водача с размер от 7-инча и също толкова голям дисплей за мултимедийната система. Климатичната инсталация и пълният ел. пакет са стандартни още от базовото ниво на оборудване, чиито цени ще стартират от 13 900 долара. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар