събота, 13 май 2023 г.

Базовата версия на Jetour X70 с нов интериор и променена визия

 Въпреки наличието на луксозният Jetour X70 носеща наименованието - Plus и множеството кросоувър и SUV модели в своята гама, китайската марка не се отказва от базовата версия на Х70 и представя фейслифт на базовият Jetour X70, който бе представен преди 4 години. Външно моделът претърпява незначителни промени, но благодарение на тях неговата визия изглежда значително по-агресивно. 

Интериора е изцяло нов, но идентичен с този на Jetour X70S. Това означава, че пред водача място намира цифров информационен панел и мултимедийна система със свободно стоящ дисплей. Гъвкавото и променливо оформление позволява бързо интериорът да се преструктурира от 5 в 7 местна версия. Оборудването е богато, а срещу доплащане ще се предлага и огромен панорамен покрив. 

Под капака промени няма. Там място намира познатият от моторната гама на марката - 1.5 литров, турбо бензинов мотор с мощност 149 к.с., куплиран серийно с 6-степенна, двудискова трансмисия. При всички случаи задвижването се осъществява посредством предните колела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар