неделя, 1 януари 2023 г.

Второто поколение на GAC Trumpchi GS3 представено в Гуанджоу



 Второто поколение ан GAC Trumpchi GS3, бе представено официално на автосалона в Гуанджоу, като продажбите трябва да започнат през пролетта на тази година. Моделът е построен върху новата GPMA модулна платформа на концерна, а дизайна съобразен с новият стил на марката за своите SUV и кросоувър модели който направи своята премиера в  GAC Trumpchi Emkoo

Видно е, че второто поколение на GS3 е насочено към по-младите клиенти, което дава обяснение за повишената мощност на 1.5 литровият, турбо бенизнов мотор, който сега разполага с 177 к.с. Серийно той е куплиран с двудискова, 7-степенна трансмисия предаваща движението само към предните колела. Според производителят с този агрегат и трансмисия Trumpchi GS3 ускорява до 100 км/ч. от място за 7.5 секунди, а максималната скорост която може да постигне е 190 км/ч. 

Новата платформа и електронна архитектура позволяват на новият - GS3 вече да разполага и с последните версии на електронните асистенти подпомагащи шофирането, които осигуряват автономно шофиране от ниво - 2. Пред водача място намира цифров инструментален панел с два сдвоени екрана, а мултимедийната система е от 5-то поколение с онлайн възможности за покупки и ъпгрейд на различите приложения. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар