понеделник, 12 декември 2022 г.

Bestun T77 с планиран фейслифт

Четири години след представянето на  Bestun T77, китайците обновяват своят SUV модел, но само външно. Промените в дизайна са видими от пръв поглед благодарение на изцяло новата предна част с интегрирана в бронята радиаторна решетка, която прави предните светлини да изглеждат по-малки.  Задната част е станала малко по-заоблена, тъй като характерния вертикален фалц е изчезнал, а новият дизайн на бронята придава по-улегнал вид на модела. Като цяло дизайна на обновеният Т77 е значително по-култивиран и до някъде - скучноват. 

Не обичайно за фейслифт на китайски модел, тук промени в интериора не са правени. Пред водача място намира цифров инструментален панел, сдвоен с 10-инчов дисплей за инфотайнмънт системата, а по подразбира оборудването е богато. Съобщава се за нови материи за тапицериите и цветни шевове на кожените седалки. Впечатление прави и новата емблема, която заменя надписа на коженият мултифункционален волан, за който е излишно да се споменава, че се предлага серийно за модела. 

Промени в механиката не са правени, но наличен остава само 1.5 литровият, турбо бензинов мотор с мощност 169 к.с., куплиран с 6-степенна, механична или 7-степенна, двудискова трансимисия предаваща движението към предните колела. Продажбите на обновеният Bestun T77 в Китай, започват от следващата седмица, като цените ще стартират от 17 000 долара. както и до сега моделът ще продължава да се предлага в някои държави от Южна Америка, както и в Русия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар