четвъртък, 30 юни 2022 г.

Suzuki-Maruti Brezza представен в Индия

 Днес в Индия, бе представено новото поколение на компактният SUV модел Suzuki-Maruti Vitara Brezza, което вече ще носи името Maruti - Suzuki Brezza. Технологично обаче новият модел е основан върху същата платформа и размерите са останали непокътнати освен височината, която е нараснала с 4.5 см. Дизайнът приема нов стил и предлага възможност за персонализиране благодарение на двуцветна конфигурация на купето, която вече се предлага серийно за модела. 

Интериора е изцяло нов и предлага обстановка с качествени материали за четири човека и високо оборудване. Върховите версии могат да бъдат оборудвани с 9-инчова мултимедийна система с гласов контрол, круиз контрол, климатроник, амбиентно осветление, 6 въздушни възглавници, HUD дисплей и система от камери даващи обзор от 360 градуса. 

Maruti-Suzuki Brezza ще бъде наличен само с 1.5 литров, бензинов мотор с две дюзи на цилиндър, оборудван с лека хибридна система с мощност 103 к.с., куплиран с 5-степенна, механична или 6-степенна, автоматична трансмисия задвижващи само предните колела. Дизеловата версия отпада от гамата на модела, но от следващата година ще бъде налична модификация, която ще бъде оборудвана с фабрична метанова уредба. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар