неделя, 9 януари 2022 г.

Haval H3 / KuGou / Cool Dog представен в Китай

През лятото на 2020 година китайската марка, представи своя първи модел от новата SUV линия с груб и ъгловат дизайн наречен Great Wall Haval DaGou. Тази година станахме свидетели на експортната версия на модела с леко променена визия под името Haval Dargo, а сега пред нас са и първите снимки на поредният SUV от това моделно семейство, който ще носи името Haval H3, KuGou или Cool Dog. Новият модел същевременно ще ще замени и Haval H5 и респективно Hover H3, които все още се предлагат на определени пазари. 



Новото предложение на марката ще бъде позиционирано по-ниско и е построено върху платформата на Great Wall - Haval Jolion, което означава, че под предния капак на Haval KuGou, място ще намира само и единствено - 1.5 литров, турбо бензинов мотор във версия на мощност от 184 к.с. Серийно той е куплиран с механична трансмисия, а срещу доплащане ще бъде налична и 7-степенна, двудискова скоростна кутия. При всички случаи задвижващи ще бъдат само предните колела, но не е изключено в по-късен етап да се появи и версия 4х4, тъй като платформата позволява това. 


Снимки на интериора все още липсват, но се споменава, че собствениците ще се радват на най-новите тенденции в областта, като на борда място ще присъстват редица асистенти подпомагащи шофирането. На разположение ще бъде и безплатен абонамент за онлайн платформите за музика, която да се слуша по време на шофиране, а самата озвучителна система е дело но JVC с 18 високоговорителя. Износ за сега не се очаква, но нищо чудно в по-късен етап да видим леко променена версия с ново име предназначена за експорт по подобие на Haval Dargo. Цените на Haval Cool Dog в Китай ще стартират от 17 900 долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар