неделя, 9 януари 2022 г.

Fiat Tipo Cross вече и като комби

 След обновяването на Fiat Tipo, което се случи преди малко повече от година, моделното семейство получи версията Cross, която се предлага само за хеч версията на модела. От тази година обаче марката ще предложи на пазара и Fiat Tipo Cross SW, която би трябвало да се хареса повече на потенциалните клиенти на такъв тип автомобили. 


По подобие на хеч модела и комби версията Cross, разполага с офроуд декоративни елементи, променен дизайн на броните и радиаторната решетка и увеличен с 40мм. клиренс и серийни 17-инчови алуминиеви джанти. Оборудването също е по-богато, като серийно за тази версия се предлагат цифров инструментален панел пред водача, мултимедийна система с 10.2-инчов дисплей, кожени мултифункционален волан и скоростен лост. На борда ще присъстват и редица асистенти подпомагащи шофирането, като активната система за разпознаване на пътни знаци и мониторинг за отдих на водача, адаптивен автопилот и система за предотвратяване на сблъсък, които вече се предлагат серийно за модела. 


Под капака на Fiat Tipo Cross SW, място ще намират бензиновият - 1.0 литров, турбо мотор с мощност 100 к.с. или 1.6 литровия, Multijet във версия на мощност от 130 к.с. Серийно и двата агрегата се предлагат с 6-степенна, механична трансмисия. Цени все още не се споменават.



Няма коментари:

Публикуване на коментар