понеделник, 3 януари 2022 г.

Haval Dargo ще се предлага извън границите на Китай

 Представеният в Китай, преди една година и половина Great Wall Haval DaGou ( Big Dog) ще се предлага и извън границите на страната под името Dargo. първите официални снимки на модела дават да се разбере, че експортната версия на китайският SUV ще се различава визуално от оригинала. Предната част разполага с по-грубо излъчване благодарение на новата радиаторна решетка и промененият дизайн на бронята. Задната част на Haval Dargo се различава единствено с новия дизайн на бронята. 


Според информацията Haval Dargo ще се предлага с 2.0 литров, турбо мотор във версия на мощност от 211 к.с., куплиран серийно с 7-степенна, двудискова трансмисия предаваща движението към четирите колела, чрез халдекс съединител на задния мост.  Нищо не се споменава за версията с предно задвижване и 1.5 литровия, турбо агрегат, но имайки предвид, че първоначално моделът ще се предлага в Австралия и Саудитска Арабия, то най-вероятно такава на тези пазари няма да присъства. Трябва да се спомене обаче, че моделът ще стъпи и в страни като: Молдова, Украйна и Русия. 


Интериорът е без промяна, спрямо този в DaGou. Пред водача място намира 10.1-инчов, цифров инструментален панел и мултимедия с 12.3-инчов сензорен екран, а оборудването е богато. Цените все още не са уточнени.

Няма коментари:

Публикуване на коментар