вторник, 14 септември 2021 г.

Обновената Mazda CX-5, представена в САЩ

Японците освежават своя SUV модел - Mazda CX-5, но ако трябва да бъдем честни, външните промени не могат да впечатлят никого. може дори да се каже, че най-продаваният SUV модел на японската марка е станал по-скучен. Предната част се сдобива с нова радиаторна - 3D решетка, нови LED стандартни светлини и нова дизайн на бронята. В задната част наблюдаваме нов дизайн на LED светлините и променена броня. 



Интериора на обновената Mazda CX-5 може да се похвали с нови предни седалки, нов дизайн на комбинираният цифрово-аналогов инструментален панел пред водача и нови контролери за климатичната инсталация. Мултимедийната система вече се предлага серийно с 10.2-инчов, широкоекранен дисплей, а базовото оборудване става по-богато. Серийно за модела се предлагат интелигентният Drive Select за избор на различни настройки на шофиране включително и новият офроуд режим и новите за модела системи: i-Activsence и Cruising&Traffic Suport. Съобщава се още за променени настройки на окачването, подобрена шумоизолация.


В САЩ, обновената Mazda CX-5 ще се предлага 2.5 литровият мотор с мощност 190 к.с., както и с неговата турбо версия с мощност 250 к.с. Серийно и двата агрегата са куплирани с 6-степенна, автоматична трансмисия с подобрена реакция и задвижване на четирите колела. В Европа моделът ще дойде в края на тази зима, като подробности за него и моторната гама с която ще бъде наличен ще научим по-късно и ще бъдат добавени към този пост. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар