сряда, 11 август 2021 г.

Geely Emgrand L представен, като наследник на Emgrand GL

 До края на тази година китайците ще представят наследника на Geely Emgrand GL, който се предлага на тамошният пазар от 2016 година, а миналата година бе представена и фейслифт версията. Сега китайците отново обновяват модела, но този път ще го пробутат като негов наследник. Реално промените са значителни, както в техническо, така и по отношение на дизайна, а с промяна на името което в случая ще бъде E;grand L, повечето клиенти ще бъдат заблудени с този трик.


Снимките и информацията все още са оскъдни, но освен видимите промени в дизайна на екстериора се очаква изцяло нов интериор с плаващ дисплей за инфотайнмънт системата с гласов контрол, сензорен контролен панел за климатичната инсталация и по-качествени материали. 


По отношение на механиката се съобщава, че са направени значителни промени в окачването, чиито заден мост получава многоточково захващане и подобрена спирачна система. За сега е потвърден само новият - 1.3 литров, турбо бензинов мотор с мощност 141 к.с., който ще се предлага с 6-степенна, механична или CVT трансмисия. Ако е налична по-мощна версия, то тя ще е оборудвана с двудискова трансмисия. При всички положения ще присъства и изцяло електрическа версия, както и Plug-in хибрид с мощност съответно от 204 и 260 к.с. Повече снимки и информация за китайският седан ще бъдат добавени в по-късен етап.


Няма коментари:

Публикуване на коментар