неделя, 8 август 2021 г.

EVO 3 наличен от това лято с цени от 14 900 евро

Факта, че италианската марка DR, предлага преобразени модели на Chery в Европа не е тайна, като нейните продукти дори се радват на задоволителен пазарен интерес в страни като: Гърция, Италия, Испания и дори България, а това доведе до появата и на нейната дъщерна марка - EVO. След премиерата на първият електрически модел с емблемите на марката - EVO, сега наред идва да видим и неговата конвенционална версия, която ще се предлага под името EVO 3. Производителят не крие, че това всъщност е JAC S2, който се предлага в Китай от 2015 година, но с известни промени в дизайна и интериора съобразени с вкусовете на европейските клиенти. 



Под предният капак на EVO 3, място намира - 1.5 литров, атмосферен, бензинов мотор с мощност 113 к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия. налична е и версия задвижвана от LPG. Налична е и електрическа версия с автономия от 300 км. с батерия от Samsung и 8 годишна гаранция. 


Стандартно моделът се предлага оборудван с климатична инсталация, пълен ел. пакет, круиз контрол, мултимедия с 9-инчов екран, предни и задни сензори за паркиране, камера за задно виждане, тапицерия от изкуствена кожа, мултифункционален волан, алуминиеви джанти и др. Всичко това се предлага на цена от 14 900 евро за нормалната версия и 18 340 евро за тази оборудвана с газова уредба. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар