петък, 5 февруари 2021 г.

Lada Largus и Largus Cross с обстоен фейслифт

Руснаците най-накрая представиха официални изображения на основно освежената Lada Largus, която се радва на огромен пазарен успех въпреки преклонната възраст. Както знаем този модел, бе представен през 2010 година, като Lada R90 Project и е базиран на представената през 2004 година Dacia Logan MCV. Сега Lada Largus, отново е подложена на фейслифт, като този път промените са значителни и явно достатъчни за да задържат продажбите в близките, поне още 5 години. 


 
В интериора също се наблюдават промени, като впечатление правят новия дизайн на инструменталния панел пред водача, нов мултифункционален волан и подобрена мултимедийна система. Налице са и нови предни седалки, както и по-богато оборудване. Базовият модел ще се предлага с пълен ел. пакет, подлакътник на шофьорската седалка, климатик и озвучителна система с възможност за свързване с мобилни устройства. 


За задвижване обновената Lada Largus, разчита на 1.6 литровия, бензинов мотор във версии на мощност от 87 и 106к.с., куплиран с 5-степенна, механична трансмисия. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар