петък, 5 февруари 2021 г.

Нов Nissan Frontier за Северна Америка

Продажбата на японските пикапи претърпяват пълен крах в родината на този тип автомобили, а именно САЩ. Изключение не правят и моделите на Nissan, които иначе се радват на добра популярност на пазарите на другите континенти. До днес предлаганият в Северна Америка - Nissan Frontier, бе своеобразна версия на Nissan Navara, но сега японците са решили да разграничат двата модела и представят изцяло нов Nissan Frontier, който по всичко личи е изцяло насочен към американският пазар. Дизайна е груб и издържан в новият стил на марката, описан от производителя като: interlocking. 



Новото поколение е построено върху силно преработената платформа на настоящия модел и разполага със същото междуосие макар общата дължина да е увеличена. Окачването и кормилната система са преработени за нуждите на новата версия, а капацитета за прикачен товар и товароносимостта са увеличени. За задвижване Nissan Navara 2022,  разчита на 3.8 литров, V6-цилиндров мотор с мощност 310к.с., куплиран с 9-степенна,  предаваща движението към задните или четирите колела в зависимост от версията. 


Интериора е грубоват и напълно се вписва в общият дизайн на модела, като оборудването е изключително богато, а материалите висококачествени. Стандартно за модела се предлага мултимедийна система с 9-инчов дисплей, както и системите за подпомагане на шофирането : Hill Start Assist и Hill descent Control. Както до сега и новото поколение на Navara ще се предлага с двойна и единична кабини с място за 2 или 5 човека и съответно 2 или 4 врати. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар