сряда, 15 юли 2020 г.

Chery eQ5 ще бъде представен в края на този месец

Китайската марка ще представи своя изцяло електрически кросоувър в края на този месец, но от марката побързаха да разпространят неговите официални снимки. Chery eQ5, разполага с модерен дизайн дело на Pininfarina, който веднага привлича внимание към модела. Интериора също е на висота, като разполага с два слепени 12.3-инчови дисплея, висококачествена кожа и елементи имитиращи карбон. 
За сега няма много детайли относно механиката, но става ясно, че Chery eQ5 е базиран на новата модулна платформа на марката произведена от алуминии и магнезий, а батерията която ще задвижва електромотора или електромоторите защото се предполага, че моделът ще разчита на два електромотора. Повече подробности ще станат ясни в края на месеца и ще бъдат добавени към този пост.
+++++++++++++++++++++++++
Моделът ще е задвижва от електромотор позициониран в задната част и задвижващт съответно задните колела. Неговата мощност е 178к.с., а автономията посочена от производителя възлиза на 510км. с батерия, чиято мощност е 70кВтч. За сега версия с два електромотора несе предвижда. 
Серийно Chery eQ5 ще сепредлага с богато оборудване и системаза автономношофиране отвторониво. Ценитеще вариратмежду 29 и 36 000долара.

Няма коментари:

Публикуване на коментар