петък, 8 май 2020 г.

Обновеният Nissan Kicks, само с бензинови агрегати

Представеният преди четири години кросоувър - Nissan Kicks, получава съществени козметични промени, които имат за цел да задържат добрите продажби на глобалния модел, който се предлага на пазарите в Северна и Южна Америка, Китай, Австралия и Азия. Пред нас е обновената индийска версия, която ще бъде достъпна на местния пазар още този месец. Външните промени включват нов дизайн на броните, леко променени предни светлини и леко променена радиаторна решетка. Една от най-съществените промени е местоположението на страничните огледала и наличието на малък прозорец на предните врати. 
Интериора е изцяло променен. Дизайна на комбинирания инструментален панел пред водача е нов, а мултимедийната система е с 8-инчов, плаващ дисплей. Контролерите за климатичната инсталация също са нови, както и мултифункционалния волан. Оборудването е завишено, като опционално се предлага система за дистанционно стартиране на двигателя, всестранни камери за обзор на 360 градуса, активни фарове, круиз контрол и др. 
Базовата версия на Kicks, ще се предлага с атмосферен, 1.5 литров мотор с мощност 106к.с., куплиран с механична трансмисия. Над него в гамата място намира нов, 1.3 литров, бензинов, турбо мотор с мощност 156к.с., оборудван със Стоп/Старт система, който ще има възможност да се куплира и с CVT трансмисия. При всички случаи задвижващи са предните колела. Дизеловият - 1.5 литров мотор отпада от моторната гама за модела. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар