петък, 8 май 2020 г.

Iveco обновява модела Daily

Италианската марка модернизира своя най-универсален модел - Iveco Daily. Освен външните промени, които включват модерни LED, предни светлини и леко променен дизайн на бронята и радиаторната решетка са направени промени и в окачването, като по този начин моделът е с увеличена товароносимост, която сега е до 1.9 тона, за базовите версии. 
Моторната гама също е подобрена. Познатият 2.3 литров, турбо дизел получава електронно управление на турбината и серийно вграждана Стоп/Старт система. Интервалите за смяна на масло са увеличени, а икономията според производителят е намалена с 10%. Мощността варира от 116 до 156к.с., а трансмисиите предлагани за модела са 6-степенна, механична или автоматичната, 8-степенна, Hi-Matic. Налична ще бъде и изцяло електрическа версия с мощност 109 к.с., чиято автономия ще възлиза на 400 км.
В интериора също е работено с цел подобряване комфорта и безопасността. Пред водача място намира нов инструментален панел, а електрическото серво е серийно за всички версии с функция за градски цикъл. Налични за модела са системите за поддържане движението в пътното платно, адаптивен автопилот, система за предотвратяване на сблъсък, камера за заден ход и др. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар