сряда, 4 март 2020 г.

Aston Martin V12 Speedster в тираж от 88 бройки

Aston Martin V12 Speedster, черпи вдъхновение от богатата спортна история на марката и е предназначен за 88 клиента, готови да се разделят с над 1 млн. долара. Той се присъединява към бутиковите модели  - Ferrari Monza SP1 / SP2 и разбира се McLaren Elva и нищо чудно да бъде последван и от други марки, като Lamborghini, например. 
Новото предложение на марката е базирано на модела DBS Superleggera и разчита на същият - 5.2 литров, би-турбо мотор, чиято мощност е 700к.с. Той напълно е достатъчен да ускори двуместният модел без предно стъкло до 100км/ч, от място за 3.8 секунди, като максималната скорост ограничена електронно възлиза на - 300км/ч. 
Въпреки, че надали ще се използват интензивно в интериора не липсват неща като: мултимедия и двузонов климатик. На мястото на жабката е вградена специално разкроена кожена чанта, която може да се използва като аксесоар извън автомобила. За направата на интериора освен висококачествени кожи са използвани и карбонови елементи, 3D щампована гума, алуминии и хром. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар