неделя, 12 януари 2020 г.

Jetta VS7 струва в Китай, колкото Skoda Octavia

Това са официалните снимки на третият модел на новосъздадената марка на VAG, предназначена за китайския пазар. JettaVS7 е удължена версия на представеният през лятото Jetta VS5 , която предлага по-голямо багажно пространство, както и повече пространство за пасажерите на втория ред седалки. 
Автомобилът е оборудван с 1.4 литров, турбо бензинов мотор с мощност 150к.с., съчетан с 5-степенна, механична или 6-степенна, двудискова трансмисия предаващи движението към предните колела. Задвижване 4х4 не се предвижда.
Оборудването е подобаващо, но имайки предвид статута на бюджетен модел, то не е от най-богатите. Забравете за цифровия инструментален панел, както и за скъпите системи и асистенти подпомагащи шофирането. Срещу доплащане все пак ще бъдат налични неща като: мултимедия, климатроник, кожен салон, ел. ръчна спирачка, LED фарове, камера за заден ход и дори панорамен покрив. Цените на Jetta VS7, ще стартират от 111 800 юана, приблизително  за толкова в момента в Китай, се предлага  предходното поколение на Skoda Octavia.



Няма коментари:

Публикуване на коментар