четвъртък, 27 октомври 2016 г.

Skoda обновява бестселъра - Octavia

Изминаха четири години, от както бе представено третото поколение на Skoda Octavia и дойде ред за освежаване на модела. Преди броени часове изтекоха първите официални снимки на обновената версия. Промените са видими от пръв поглед, но ще трябва да се види автомобила на жива, за да се прецени дали новата линия, която марката налага изглежда добре. като цяло предната част на седана е изцяло нова и по-заоблена. Впечатление правят двойните светлини, които явно марката ще наложи и в останалите модели и новата радиаторна решетка. 
В интериора също има промени, но са по-скоро козметични. Нов дизайн на волана и приборите пред водача, както  и новата мултимедийна система с 9.2-инчов, тъчскрийн дисплей са нещата, които открояват обновената версия. 
Под предният капак място ще намират пет бензинови и четири дизелови агрегата с работен обем от 1.0 до 2.0 литра и мощност от 115 до 184к.с. Трансмисиите са съответно 6-степенни механични и DSG, предаващи движението към предните или четирите колела. През пролетта ще бъде представена и обновената "RS" версия. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар