четвъртък, 27 октомври 2016 г.

Шестото поколение на Hyundai Grandeur/Azera представено в Южна Корея

По всичко личи, че Hyundai Grandeur / Azera  ще се окаже един от най-важните модели на марката, които ще я представляват на пазарите отвъд океана. Пред нас са официалните снимки на шестото поколение на модела, което бе представено официално в Южна Корея. От пръв поглед става ясно, че марката променя своята дизайнерска линия, което бе загатнато с новия Hyundai I30. Вярно, че повечето от нас откриваме заемки от някои японски и европейски производители, но като цяло не може да се отрече, че корейците представят доста солидно и динамично изглеждащ модел. 
В интериора нещата стоят по същият начин. там преобладават качествени материали и вече няма и помен от евтината пластмаса. Главен акцент имат тъчскрийн дисплеят на инфотейнмънт системата и аналоговият часовник, което е опит да бъде направен преход от миналото към бъдещето. 
За сега не се споменават детайли относно механиката и агрегатите, но се надяваме тя да стане достъпна до броени часове и веднага ще бъде добавено към този пост. Продажбите на новият Hyundai Grandeur в Корея ще започнат още от следващия месец. За сега моделът няма да се предлага в САЩ и Европа или поне не в този му вид.  
+++++++++++++++++++++++++++++++++++

За задвижване новото поколение на Hyundai Grandeur ще разчита на бензиновите 2.4 и 3.5 литрови агрегати с мощност съответно от 190 и 290к.с., куплирани серийно с 6 или 8-степенни автоматични трансмисии, задвижващи предните колела. Ускорението от 0 до 100км/ч варира между 7.4 и 9.7 секунди, а максималната скорост достига 230км/ч. Посоченият среден разход е в рамките на 8.3 и 10.7л/100км.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар