неделя, 12 януари 2020 г.

Changan Uni-T ще бъде показан в Женева

На предстоящия автосалон в Женева, китайската марка ще представи своя нов кросоувър - Cgangan Uni-T. За сега не се споменават много подробности относно новият модел, но стават ясни габаритите неговите габарити, както и моторната гама с която ще се предлага. С дължина - 4.515 метра и междуосие - 2.710 метра, моделът ще предлага достатъчно място за пет човек заедно с прилежащият им багаж за пътуване. Дизайнът е модерен със спортни линии и внимание към аеродинамиката с прибиращи се дръжки на вратите. 
За задвижване Changan Uni-T, разчита на бензиновите 1.5 и 2.0 литрови мотори с принудително пълнене на цилиндрите куплирани с механична или двудискова трансмисия предаваща движението към предните колела. 
В случай, че този модел ще бъде наличен в Европа, което най-вероятно ще се случи, той ще се конкурира с модели като: Opel / Vauxall Grandland XPeugeot 3008 и Mazda CX-5. Снимки на интериора за сега липсват, но имайки предвид неговите конкуренти, то трябва да очакваме модерна и високотехнологична обстновка в случай,че марката иск да има пазарен успех със своят първи модел предлаган в Европа.
+++++++++++++++++++++++++++++
Успоредно със снимките на интериора стана ясно, че бъдещите клиенти на модела могат да го оборудват и с автономна система за шофиране от трето ниво, която работи с шест широкоспектърни камери и 17 сензора. Освен това моделът може да бъде оборудван и с плазмена система за пречистване на въздуха, която предотвратява зарази подобни на COVIT-19. Цифровия инструментален панел с два 10.2-инчови дисплея ще бъде наличен още от базовото ниво на оборудване.
В Китай, продажбите на Changan Uni-T, започват от края на юни месец оборудван само с новия - 1.5 литров, турбо мотор с мощност 180к.с., куплиран с двудискова, 7-степенна трансмисия. До края на 2021 година, трябва да бъде представена и версия с мощност 230к.с. и 8-степенна, автоматична трансмисия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар