сряда, 23 октомври 2019 г.

Новото поколение на Honda Jazz само с хибридна технология

Някой трябва да каже на дизайнерите на Honda, че сме вече почти 2020 година. Новото поколение на Honda Fit/Jazz, бе представено официално днес по време на автосалона в Токио и не впечатлява с нищо, поне що се отнася до дизайна. Може би най-характерната черта за модела ще бъдат изключително тънките А-колони, които не пречат на обзора и огромното челно стъкло. Друга особеност на модела е, че същият е първият автомобил в серийно производство наличен с централна въздушна възглавница, която обаче ще се предлага срещу доплащане.
Няма две мнения, че относно механиката, компактният модел ще има самочувствие. За Европа, новият Jazz ще бъде достъпен само в хибридни варианти в две разновидности, чиито спецификации все още не са обявени. Явно, те ще станат ясни малко преди пазарната премиера на модела, която ще се състои през февруари месец 2020 година. Производителят гарантира обаче, че новата хибридна технология ще доставя удоволствие от шофирането и ще бъде близко до това на електрическите модели. 
Интериора е модерен и разполага с цифров информационен панел пред водача, а новата инфотайнмънт система, която ще се предлага срещу доплащане предлага WiFi, достъп за мобилни устройства и гласов контрол за повечето от функциите. Няма компромиси относно и нивото на безопасност, като серийно ще бъде наличен пакета за подпомагане шофирането, както редица системи и асистенти за безопасност. Представената преди година крос версия X-Road, вече ще носи името Crosstar и разполага с увеличен клирънс, водоустоичива тапицерия, офроуд елементи и релси на тавана. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар