четвъртък, 8 август 2019 г.

Hyundai Grand I10 Nios представен в Индия

Това са първите официални изображения на навото поколение Hyundai Grand I10, което ще бъде представено официално в Индонезия до броени дни и ще носи името Nios, поради факта, че на пазарите в региона ще продължава да се предлага и предходният модел. Сравнение с него новото поколение разполага със значително, по-атрактивен дизайн, увеличено междуосие и разбира се просторен интериор. 
В Индия, Grand I10 Nios ще бъде наличен с  познатите - 1.2 литрови, бензин и дизелови агрегати с мощност 86 и 75к.с., куплирани с 5-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане на разположение продължава да бъде 4-степенната, автоматична трансмисия но само за бензиновата версия. Промените в механиката са по-скоро в окачването и спирачната система. В по-късен етап се очаква и 3-цилиндрова, бензинова версия с мощност 66к.с., както и по-модерен дизел. 
Интериора е модерен, но не прави впечатление макар и в най-високите нива на оборудване, които разполагат с мултимедийна система с 8.0-инчов дисплей, климатроник, мултифункционален волан и пълен ел. пакет.
Впечатление прави възможността за оборудване на модела с най-новите системи и асистенти за шофиране като: Адаптивен автопилот, система за пердотвратяване на сблъсък, сензор за обекти в сляпата зона на водача, камера за заден ход и др. Най-вероятно още този месец ще видим и новото поколение на европейската версия на Hyundai I10, чиито дизайн ще бъде почти идентичен, но с коренно различен и по-качествен интериор и съвременни двигатели.

Няма коментари:

Публикуване на коментар