петък, 11 август 2017 г.

Hyundai Grand I10 подложен на козметични промени

Най-достъпният модел на марката, а именно Hyundai I10 е подложен на козметични промени в средата на жизненият си цикъл. Въпреки, че е евтин моделът не се радва на особена популярност макар и да притежава редица качества. Трябва да направим уточнение, че става въпрос за индийската версия на модела, която се предлага под името Grand I10 и нейната крос версия - Grand I10 X
Обновеният Hyundai Grand I10 разполага с нов дизайн на броните и на някои елементи по купето. Всъщност визуалните промени отговарят на тези, които видяхме в освежената европейска версия на I10, която бе представена миналата година.
В интериора също се наблюдават леки промени, като на очи се набива мултимедийната система със седем инчов дисплей, която ще се предлага за по-горните нива на оборудване. 
Под предния капак промени няма. В Индия, моделът ще продължава да се предлага с познатите 1.2 литрови, бензин и дизелови агрегати с мощност съответно от 86 и 75к.с., куплирани серийно с 5-степенна, механична трансмисия. Срещу доплащане за бензиновата версия е налична и 4-степенна, автоматична трансмисия. Цените на базовата версия ще започват от 7 300 долара, като оборудването е меко казано - спартанско. За  неща като: ел. стъкла, озвучителна система, въздушна възглавница за пътника, задна чистачка и почти всичко останало ще трябва да се доплаща.

Няма коментари:

Публикуване на коментар