сряда, 19 септември 2018 г.

Seat Tarraco ще се произвежда в Германия

Испанците представиха своя флагман, чието име ще бъде Tarraco. Най-скъпият модел на марката е базиран на представеният преди две години в Китай - Volkswagen Tiguan L и ще предоставя предостатъчно място в интериора за 5 или 7 човека. 
За задвижване моделът ще разчита на бензиновите 1.5 и 2.0 литрови, турбо мотори с мощност съответно от 148 и 187к.с. Серийно ще бъдат куплирани с 6-степенна, механична трансмисия, но по желание ще могат да бъдат доставяни и със 7-степенна DSG, както и задвижване на четирите колела. Дизеловите версии ще разчитат на 2.0 литровия агрегат във версии на мощност от 150 и 190к.с. Според информацията в по-късен етап моделът ще бъде на разположение и с хибридно задвижване. 
Интериорът е в нов стил за марката и разполага с 8-инчов, плаващ дисплей за мултимедийната система. Срещу доплащане ще бъде наличен и виртуалният кокпит пред водача, а базовото оборудване ще включва системите за предодтвратяване на сблъсък, датчик за разпознаване на пътните знаци, адаптивен автопилот и т.н. Производството на модела ще се осъществява в Германия, като цените за сега не се споменават. 





Няма коментари:

Публикуване на коментар