петък, 20 април 2018 г.

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept ще бъде показан в Пекин

Макар вече Maybach, да не е самостоятелна марка, компанията майка продължава да представя концепции, които визуално се отличават коренно от моделите, които всъщност предлага на пазара. Такъв е и случая с последната концепция наречена Vision Maybach-Mercedes Ultimate Luxury, която ще бъде показана по време на автосалона в Пекин. Някои спрягат този модел за предвестник на чаканата скоро версия на Maybach, базирана на новото поколение Mercedes GLS, но дори и това де е така, то серийният модел няма да има много общи неща с този, чиито снимки виждаме днес. 
Концепцията притежава класическа триобемна каросерия и е смесица между SUV и седан. Интериорът разбира се е на висота и предлага разточително пространство и лукс. 
За задвижване концепцията разчита на четири електромотора с обща мощност от 750к.с., като автономията която посочва производителя е 500км. Интересна подробност е новата система за бързо зареждане, чиято функция осигурява допълнителни 100км, със заряд само от 5 минути. Максималната скорост е ограничена на 250км/ч. 




Няма коментари:

Публикуване на коментар