четвъртък, 14 декември 2017 г.

Kia Ray с фейслифт

В Южна Корея, бе представена обновената Kia Ray, която се радва на радушен прием от страна на купувачите в региона. моделът се продава успешно вече шест години, без каквито и да е промени по него и ето, че те вече са факт. Кубичната форма възприета от японските - Kei модели е приложена успешно в корейският модел, но с малко по-големи пропорции, което го прави изключително практичен. 
Промените в дизайна на фейслифт версията са видими от пръв поглед. Предната част е изцяло нова, а в задната място намират нови светлини и променена броня. Като цяло тези промени биха задържали нивата на продажби още поне четири години, като реално моделът е и без конкуренция на местният пазар. В интериора промените са малки, като впечатления правят новия волан, промененият дизайн на скоростният лост и новата мултимедийна система. 
Под капака не се съобщават за промени или поне не фрапиращи. Там място ще продължава да намира 1.0 литровия, бензинов агрегат с мощност  78к.с., куплиран с автоматична трансмисия. Електрическата версия на модела ще продължава да намира място в моделната гама, като нейният пробег с едно зареждане ще бъде увеличен до 150км. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар