петък, 15 декември 2017 г.

Suzuki представи новото поколение на Spacia

Още в края на този месец в Япония, започват продажбите на новото поколение Suzuki Spacia. Платформата на новото поколение е взета директно от Suzuki Wagon R, но като цяло моделът предлага повече простор в интериора. Всички модификации ще бъдат снабдени със така наречената система от типа "лек хибрид", която разполага с литиево-йонна батерия и стартер с функция на електромотор в рамките на 10 секунди, който подпомага потеглянето на автомобила. 
Двигателят е характерният за този клас модел - 0.66 литров, бензинов с атмосферно или принудително пълнене на цилиндрите с мощност от 54 или 64к.с. Серийно той е куплиран с CVT трансмисия задвижваща предните колела, а срещу доплащане ще се предлага и системата 4WD. Средният разход посочен от производителя е 3.3л/100км. 
В оборудването няма да липсва почти нищо включително и хедъп дисплей, дистанционно отваряне и затваряне на страничните - задни врати, климатична инсталация снабдена със система за пречистване и освежаване на въздуха, система от камери за наблюдение на автомобила от птичи поглед и всички най-нови системи за безопасност.  Цените за базовата версия ще започват от 1.58 млн. йени.



Няма коментари:

Публикуване на коментар