четвъртък, 26 май 2016 г.

И Subaru BRZ с фейслифт

След обновяването на Toyota GT86, сега идва ред да видим и фейслифт версията на технологично еднаквият Subaru BRZ. Визуалните промени се свеждат до нова броня, предни и задни светлини и наличие на заден спойлер, който обаче се предлага срещу доплащане. Според производителя обновената версия разполага с по-добри настройки на окачването, както и по-дебела задна стабилизираща щанга. Настройките на ESP системата също са нови и допуска по-голям реверанс преди да се задейства. 
Двигателят е същият - 2.0 литров, боксер, но благодарение на новите клапани и тук мощността възлиза на 205к.с. Както при Toyota и при BRZ, предавателните числа на механичната, 6-степенна скоростната кутия са променени и дрифтирането става детска игра. 
В интериора промените са минимални. Нова инфотейнмънт система с променени контролери и 4.2 или 6.7-инчови дисплей, нов волан и серийно предлаганата камера за заден ход са детайлите, които са новост за обновеното Subaru BRZ. цени все още не се съобщават. Продажбите в САЩ, трябва да започнат в края на септември месец, а в Европа в края на тази година.

Няма коментари:

Публикуване на коментар