четвъртък, 26 май 2016 г.

Opel Zafira става още по-привлекателен

новото поколение на Opel Zafira е може би един от най-добрите MPV модели в момента на пазара, но високата цена не позволява на модела да бъде оценен подобаващо. В Париж, марката ще покаже фейслифт версията на модела чиито изображения са пред нас, свалени от ценовия конфигуратор на фирмения сайт. От тях става ясно, че премените в екстериора и интериора са значителни и ще трябва да задържат вниманието към модела преди той да бъде заменен от семеен кросоувър модел през 2018 година. 
Предната част на обновената Zafira е изцяло нова. Нова броня, предни светлини и радиаторната решетка са главният акцент. В задната част промените се свеждат до леки променени задни светлини и вече ясно изразен накрайник на изпускателната система отличават обновената от настоящата версия. 
Интериора е изцяло нов и все така привлекателен. Дисплеят на новата инфотейнмънт система вече е интегриран в централната конзола, благодарение на което броят на бутоните е намалял значително. 
За сега не се уточнява дали ще има промени в моторната гама, но това ще стане известно, когато бъдат представени официалните снимки на модела, които пък ще бъдат добавени към този пост заедно с прилежащата информация. 






Няма коментари:

Публикуване на коментар