понеделник, 9 май 2016 г.

Citroen C4 Picasso и Grand C4 Picasso с фейслифт

В средата на жизненият си цикъл Citroen C4 Picasso и Grand C4 Picasso получават заслужен фейслифт след 300 000 продажби в световен мащаб. Въпреки противоречивият си дизайн за мнозина моделите се радват на добър прием, тъй като предлагат забележително вътрешно пространство, задоволителен комфорт и не на последно място безброй възможности за трансформиране на пътническото и багажното пространство. 
Външните промени включват: нови брони, нова радиаторна решетка и ново оформление на никелираните лайсни между фаровете. Възможност и за двата модела е те да се поръчат в два цвята, което ще даде безброй вариации на клиентите да персонализират своите модели.
В интериора налице е нова инфотейнмънт система с два екрана - 7 инчов тъч и 12-инчов , работен дисплей, адаптивен круиз контрол и камери с обзор 360 градуса. За пръв път за тези модели е налична и опцията за отваряне на задната врата чрез движение на крак под задната броня. Срещу доплащане предната дясна седалка може да бъде оборудване с допълнителен сектор, който се плъзга под колената и предоставя на пасажера удобна позиция на краката за покой по време на дълъг преход. 
Под предния капак също има промени или по-скоро допълнения. В моторната гама налична вече ще бъде и версията със 110к.с. на 1.2 литровия, 3-цилиндров турбо, бензинов агрегат куплиран с 6-степенна, механична трансмисия, а за версията със 130к.с. на същият мотор ще се предлага и 6-степенна, автоматична трансмисия. Останалите бензин и дизелови агрегати са без промяна.
За сега не се съобщават цени за, но става ясно, че още до края на този месец в повечето държавни обновените версии ще бъдат налични в дилърската мрежа на фирмата.  




Няма коментари:

Публикуване на коментар