четвъртък, 24 март 2016 г.

Toyota Corolla с фейслифт и значително по-привлекателна

Европейската версия на Toyota Corolla получава козметични промени, които я правят значително по привлекателна. Обновената версия ще бъде налична на пазара от лятото на тази година. Промените в дизайна са видими от пръв поглед. Предната част е изцяло нова, като главен акцент са LED светлините, които обаче ще се предлагат срещу доплащане. Задните светлини също са се сдобили с LED технология и ще се предлагат серийно за модела. 
Под предния капак промени няма да има или поне не се съобщава за такива. Бензиновите агрегати ще са с работен обем от 1.3 и 1.6 литра с мощност съответно 99 и 132к.с. Дизеловите версии ще разчитат на 1.4 литровия, D-4D с мощност 90к.с. и на по-големият, 2.0 литров мотор чиято мощност е 132к.с.  На разположение за модела вече ще бъдат новите системи и асистенти за активна и пасивна безопасност. Автоматичните фарове и асистента за поддържане движението в пътното платно ще се предлагат серийно. Все още не разполагаме със снимки на интериора и не можем да кажем какви ще са промените там, но най-вероятно те няма да са малки. Очакваме в най-скоро време марката да покаже и фейслифта на версията предназначена за Северна Америка.
++++++++++++++++++++++++++++++++
Американската версия на модела също е претърпяла значителни промени, но не така отчетливи. Броните и радиаторната решетка са с нов, по-агресивен дизайн. Джантите също са с нов дизайн, а цветовата гама е разнообразена с нови цветове. Интериора на пръв поглед е с леки промени, но при по-внимателно вглеждане установяваме, че всъщност той е изцяло нов. и тук промени в механиката няма. За задвижване моделът ще разчита на 1.8 литровия, бензинов агрегат с мощност 140к.с., куплиран с механична или CVT трансмисия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар