сряда, 24 февруари 2016 г.

Ford освежава своя кросоувър Kuga

Второто поколение на Ford Kuga, което бе представено точно преди 4-ри години получава ново излъчване. Фейслифт версията бе представена официално в Барселона, а продажбите ще започнат от началото на пролетта. промените в дизайна не са изненада за нас, тъй като те са идентични с тези които видяхме във фейслифт версията на Ford Escape, която бе представена в края на миналата година.
Освен външните промени, които са видими от пръв поглед, моделът получава и нов интериор изработен от по-качествени материали. На централната конзола място намира и последното поколение инфотейнмънт система на Ford, която ще позволява безпроблемно свързване на мобилните устройства на всички пасажери към автомобила и отделните му функции. В обновената версия ще се предлага и асистент за успоредно и перпендикулярно паркиране, система за предотвратяване на удар в градски условия, адаптивен автопилот и др. 
За сега не се съобщават подробности относно механиката, но според информацията под предния капак място ще намира и изцяло новият, 1.5 литров турбо дизел с мощност 120к.с., който ще замени настоящият, 2.0 литров агрегат. Новият мотор обаче ще се предлага само за версията с предно предаване. Макар и да не се съобщава официално имаме предчувствието, че и новият 1.5 литров, турбо бензинов агрегат също ще намери място под капака.

Няма коментари:

Публикуване на коментар