понеделник, 30 ноември 2015 г.

Tata представи модела Zica (Tiago)

Индийският производител днес представи официално новият си компактен модел наречен Zica. Той ще бъде позициониран ценово под Tata Bolt и реално ще бъде наследник на познатата Indica
Tata Zica е построен върху същата платформа от Indica, но се възползва от ново окачване и съвсем нови, 3-цилиндрови бензин и дизелови агрегати. Бензиновите версии ще са с работен обем от 1.2 литра и мощност 84к.с., а дизеловият агрегат е с работен обем от 1.0 литра, чиято мощност е 67к.с. Серийно те са куплирани с 5-степенна, механична трансмисия. За бензиновата версия ще се предлага и роботизирана трансмисия с възможност за ръчна смяна на предавките. 
Във върховото оборудване компактният модел ще разполага с две въздушни възглавници, мултимедийна система с GPS и тъчскрийн екран, пълен ел. пакет, електрическо серво на волана, ABS, ESP, EBD, парк сензори, лети джанти, халогени и др. Цени не се съобщават. Не се съобщава и това, дали в по-късен етап ще бъде предложена и седан версия. В Индия, продажбите на Tata Zica ще започнат от януари месец 2016 година.
++++++++++++++++++++++++++++
Поради факта, че един от последните смъртоносни вируси бе кръстен Zica, марката се принуди да прекръсти своя компактен хеч на Tiago.

Няма коментари:

Публикуване на коментар