вторник, 29 септември 2015 г.

Renault Duster Oroch Pick-up наличен само в Южна Америка

Официално!
Товарната версия с двойна кабина - Renault Duster Oroch Pick-Up  е факт, само че за пазарите в Южна Америка. Днес моделът, бе представен официално в Бразилия със стартова цена от около 15 200 долара. Размерите на са както следва: 4.69м. - дължина, 1.82м, - ширина и 1.69 - височина. Обемът на коритото е 683л., а товарния капацитет - 650кг. 
Под предния капак място ще намират бензиновите 1.6 и 2.0 литрови агрегати с мощност съответно 115 и 143к.с., които могат да работят и с етанол. Трансмисиите са 5 или 6-степенни, механични, като в по-късен етап се очаква и автоматична. Нищо не се споменава относно задвижването на четирите колела, но най-вероятно, то ще се предлага срещу доплащане и то само за 2.0 литровият агрегат. 
Според информацията базовата версия "Expression" се предлага серийно с две въздушни възглавници, ABS, хидравлика на волана, климатик, ел. пакет, озвучителна система, аларма, мултифункционален волан,  и др. Не се споменава нищо за наличието на разработеният в Бразилия - Duster Oroch, на пазарите в Европа с емблемите на Dacia.




Няма коментари:

Публикуване на коментар