петък, 17 януари 2020 г.

BYD Han ще бъде представен в Пекин в хибридна и електрическа версия

Китайската марка BYD е известна със своите електрически и хибридни модели, а на предстоящото автоизложение в Пекин, марката ще представи своя нов флагман под името Han. С дължина от близо пет метра, седанът ще предлага предостатъчно пространство за пет човека, които ще се возят в луксозна обстановка. Все още снимки на интериора липсват, но при всички случаи, там място ще намират всички най-нови системи за свързаност, както и асистенти подпомагащи шофирането с които марката разполага. 
Моделът ще се предлага в хибридна и електрическа версия, като двете ще се различават визуално една от друга. Въпреки това и двата варианта притежават завидна аеродинамика, като коефициентът на челно въздушно съпротивление е сведен до Сх-0.23. 
По предварителна информация, основната електрическа версия ще се задвижва електромотор с мощност 222к.с. и посочена автономия от 450км. Предвижда се и версия с два електромотора  и обща мощност от 272к.с. и задвижване на четирите колела с батерия - 77кВтч., чиято автономия трябва да надвиши 600км. В реални условия обаче пробега ще бъде с около 150км., по-малко и за двете версии. Хибридната модификация ще разполага с бензинов мотор с работен обем от 2.0 литра и мощност 192к.с., съчетан с електромотор, чиято мощност ще бъде 245к.с. Общата мощност към колелата не се съобщава.
Интериора е оборудван серийно с цифров инструментален панел пред водача с размер от 12.3-инча и инфотайнмънт система с екран от 15.6-инча, който може да се върти на 90 градуса. Тризоновия климатроник и панорамния покрив са част от серийното оборудване на модела, но само за електрическата версия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар