сряда, 27 ноември 2019 г.

Петото поколение на Honda City,представено в Тайланд

Тази седмица в Тайланд, бе представена новата Honda City/Grace. Това е петото поколение на един от най-важните модели на марката за региона. Седанът е с еволюирал дизайн и разполага с характераната за момента дизайнерска линия на марката. Видно е, че моделът се стреми да се изкачи едно стъпало нагоре по отношение на своя статус и това се е отразило на габаритите, които са нараснали във всички посоки. Това автоматично означава, че моделът предлага повече пространство, както за возещите се, така и за багаж. 
Интериора е модерен и разполага с всичко необходимо за един съвременен автомобил. Шумоизолацията е подобрена, както и дизайна на седалките. Липсват цифрови инструментални панели и сензорни бутони, но така или иначе статуса на този модел е друг. Въпреки това оборудването е добро и включва неща като: безключов достъп и старт на автомобила, климатична инсталация, круиз контрол, бордов компютър, пълен ел. пакет, мултимедийна система с 8-инчов дисплей, 6 - въздушни възглавници, ABS, EBD и т.н.
Новост за модела е наличието на - 1.0 литров, 3-цилиндров, турбо мотор, чиято мощност е 122к.с., който ще се предлага само с CVT, трансмисия имитираща 7 предавки предаваща движението към предните колела. За сега той е единствения наличен за модела. В Тайланд, цените на новата Honda City ще започват от 19 170 долара, което е добра оферта имайки предвид доброто оборудване на модела. Както до сега освен в Малайзия и Япония, моделът ще се предлага и на пазарите в Африка и Южна Америка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар