сряда, 27 юли 2016 г.

Новият Volkswagen Crafter поставя нови стандарти в своя клас

От днес Volkswagen Crafter вече няма да има нищо общо с Mercedes Sprinter и дори ще постави нови стандарти в този клас превозни средства. Новото поколение на Crafter е разработено върху изцяло нова платформа и е съобразено изцяло с изискванията на клиентите. За пръв път в този клас ще се предлага електрохидравличен усилвател на волана и редица асистенти за пасивна и активна безопасност по време на шофиране. Преди всичко обаче не трябва да се забравя предназначението на този модел и за това същият ще се предлага с три дължини на междуосието и многобройни варианти на каросерията. 
За задвижване VW Crafter ще разчита на изцяло нов, специално разработен 2.0 литров, TDI агрегат във версии на мощност от: 102, 122, 140 и би-турбо версия с мощност 177к.с. , куплирани с 6-степенна, механична трансмисия или за пръв път в този клас - автоматична трансмисия. Задвижването ще става посредством предните, задните или четирите колела в зависимост от избора на клиента. 
Производството на новият Volkswagen Crafter ще се осъществява в новопостроеният завод на марката в Полша. Цени все още не се съобщават. Официалната премиера на модела ще се състои по време на автосалона във Франкфурт.Няма коментари:

Публикуване на коментар