сряда, 27 юли 2016 г.

Kia Carens с фейслифт и нови агрегати


Дойде време Kia Carens/Rondo, да получи своите обновления и да стане още по-привлекателен. Мнозина смятат, че дизайнерите на BMW 2-series Active Tourer са били силно повлияни от корейският модел и не са далеч от истината. Именно поради тази причина корекциите направени по MPV модела не са големи. Промените са предимно в предната част и включват нова броня и радиаторна решетка. Страничните огледала също са с променен дизайн. В интериора промените се свеждат до наличието на по-качествени материали и по-богатото оборудване, а лоста на ръчната спирачка е отстъпил своето място на бутон.

Седем местният MPV модел ще продължава да се предлага с един бензинов и един дизелов агрегат. Те обаче са нови! Бензиновата версия ще разчита на 2.0 литров мотор с мощност 154к.с., а дизеловата ще разполага с 1.7 литровия мотор във версия на мощност от 141к.с. И двата агрегата ще могат да се поръчат с двудискова трансмисия. 
Официалната премиера на обновената Kia Carens ще се състои по време на автосалона в Париж, а продажбите в Европа ще започнат веднага след това. Цени все още не се споменават. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар