неделя, 24 април 2016 г.

Mazda CX-4 представена в Пекин

Тези дни очакваме лавина от нови модели, които ще направят своя дебют по време на автосалона в Пекин, който отвори врати този уикенд. Един от тях е  Mazda CX-4, която е обявена като SUV-Coupe, предназначено за пазарите в Китай. Силно се надяваме този модел да намери път и към стария континент. В САЩ, той най-вероятно ще започне да се предлага от следващата година. 
Технологично моделът е построен върху платформата на Mazda CX-5, а под предния капак място ще намират 4-цилиндровите - 2.0 и 2.5 литрови, SkyActive агрегати на компанията във версии на мощност съответно от 158 и 192к.с. серийно задвижването ще се осъществява чрез предните колела, но за по-мощната версия ще бъде налично и задвижване 4WD. 
Серийното оборудване ще бъде подобаващо и това няма как да  е по друг начин, тъй като в Китай клиентите са взискателни в това отношение. Инфотаймент системата с 7-инчов дисплей, пълният ел. пакет, активните фарове, 17-цоловите джанти, и редица други неща ще се предлагат още в базовата версия, чиято цена за сега не се споменава. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар