сряда, 1 април 2015 г.

Scion с два нови модела в Ню-Йорк

Новините около дъщерната марка на Toyota не са много, но когато ги има те предизвикват интерес, тъй като моделите на Scion, в САЩ се радват на голяма популярност сред младото население на страната. В Ню-Йорк марката ще представи едновременно два нови модела, които ще се борят за своето място под слънцето. 
Първият модел е "IA". Това е седан базиран на Mazda 2 Sedan, но с по-динамично излъчване. разликите с японският модел се свеждат единствено в предната част на модела. Интериора и механиката са без промени. За задвижване ще бъде наличен само 1.5 литровия, бензинов агрегат с мощност 106к.с., куплиран с 6-степенна, механична или автоматична трансмисия. Базовата цена на модела ще започва от около 16 000 долара, като серийно ще се предлагат неща като: ел. пакет, климатик, мултимедийна система с 7-инчов тъчскрийн  и 16-цолови лети джанти. В по-късен етап моделът ще се предлага и под името Yaris Sedan.
Над модела "IA" ще бъде позициониран "IM". Гледайте на този автомобил, като американска версия на Toyota Auris. С базова цена от под 20 000 долара, "IM" ще предлага завидно серийно оборудване, което включва: 8-въздушни възглавници, 17-цолови алуминиеви джанти, LED дневни светлини, Hill Start Assist, 4.2 инчов TFT дисплей, пълен ел. пакет, климатик и др. Срещу доплащане клиентите ще могат да персонализират своя модел с различни аеро елементи и множество варианти за осветление в салона. За задвижване Scion IM ще разчита единствено на 1.8 литровия, бензинов мотор с мощност 138к.с., куплиран с 6-степенната, механична трансмисия. Срещу доплащане ще се предлага и CVT-трансмисия.





Няма коментари:

Публикуване на коментар