сряда, 9 октомври 2024 г.

Новото Mini Cooper Cabrio с 3000 евро по-скъпо от закритата версия


Обновеното Mini Cooper, което бе представено в началото на годината като нов модел, сега получава своята открита версия, която ще бъде достъпна на пазара от началото на следващата година. Както се очаква, новото Mini Cooper Cabrio е базирано на предходният модел, който бе представен преди 9 години, но е претърпял значителни външни и вътрешни промени по подобие на останалите версии в гамата на модела.

Базовата версия ще се задвижва от 3-цилиндровия, 1.5 литров турбо бензинов мотор с мощност 153 к.с. За тези които искат повече мощност е предвиден и 2.0 литровият, турбо мотор с неговите 161 или 204 к.с. в зависимост от региона в който се предлага. При всички случаи трансмисията е автоматична. 

Новото Mini Cooper Cabrio ще се предлага в три нива на оборудване: Clasic, Excusive и Sport. Клиентите ще имат възможност да персонализират своите модели с няколко опции за цветове на платненият покрив, като за него могат да бъдат поръчани и щампи Union Jack. Интериорът е пренесен без промени от закритите версии, заедно с централният кръгъл - OLED дисплей  с размер от 9.4-инча. Всички познати асистиращи системи за марката могат да бъдат налични за модела и да предлагат възможност за автономно шофиране от ниво 2+. Цените на базовата версия в Германия ще стартират от 31 200 евро, което е с около 3000 евро повече от закритата версия с две врати. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар