сряда, 14 август 2024 г.

Обновената версия на MG5 ще бъде представена в края на месеца в Китай

 Представен през 2021година MG 5 със своят елегантен дизайн и просторен интериор моделът бързо се се превърна в сериозен конкурент на традиционните бензинови автомобили в Китай, но конкуренцията бързо навакса и сега MG5 на практика се оказва гонещ модел. Тази седмица марката представя фейслифт на модела, които би трябвало да завиши интереса към модела, но по всичко личи, че това ще е трудна задача въпреки съотношението цена - качество. 

Външните промени са леки, но се забелязват от пръв поглед. Новите радиаторна решетка и броня веднага правят разпознаваем обновеният модел, допълнени от новите LED фарове. В задната част също наблюдаваме нов дизайн на бронята, а задните LED светлини са с нов светлинен подпис. Снимки на интериора все още няма, но те ще бъдат добавени към този пост след официалната премиера на модела, която ще се състои на 30-ти август по време на автосалона в Ченгду. 

По отношение на механиката не се очакват промени или поне, не генерални такива. Под капака място ще продължава да намира бензиновият - 1.5 литров, атмосферен мотор с мощност 121 к.с., куплиран с 5-степенна, механична или CVT трансмисия. Версията с принудително пълнене с мощност 181 к.с. и 7-степенната, двудискова скоростна кутия  ще остане в гамата на модела. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар