вторник, 25 юни 2024 г.

Официални снимки на Wuling Starlight S

 

Китайската марка публикува официални снимки на своят SUV модел наречен Starlight S, който е насочен към семейните клиенти и ще се предлага във версии BEV и PHEV. След седана Wuling Starlight, това е вторият модел позициониран върху новата платформа на марката разработено съвместно General Motors и по всичко личи, че няма да бъде последният. 

По всичко личи, че за задвижване семейният SUV ще разчита на същата технология  налична и в седан версията. Plug-in хибридният Wuling Starlight S е оборудван с 1.5 литров, бензинов мотор с мощност 107 к.с. в тандем с електромотор, чиято обща мощност възлиза на 136 к.с. Тяговата батерия на борда ще се предлага във версии от 9.5 и 20.5 кВтч., които ще предлагат възможност за изцяло електрическо движение в рамките на 43 и 90 км. Електрическата версия от своя страна ще разчита на електромотор с мощност 204 к.с., за който са предвидени батерии с капацитет от 41.9 и 54.3 кВтч., които в най-добрият случай, на книга ще доставят автономия до 500 км. Максималната скорост при всички случаи е ограничена на 150 км/ч. 

С дължина от 4.74 метра и междуосие - 2.8 метра, достъпният SUV модел предлага достатъчно място за 5 човека. Интериорът  предлага всички удобства за пътуване с два плаващи дисплея съответно за инструменталният панел и инфо-развлекателната система и ще бъде наличен в три цветови варианта. Продажбите на Wuling Starlight S в Китай ще стартират от края на лятото, като цени все още не се съобщават. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар