вторник, 21 ноември 2023 г.

Фейслифт за Hyundai Tucson

 Само три години след премиерата на Hyundai Tucson, корейците представят фейслифт версията, която сменя елегантният костюм със спортен екип. Визията на обновеният модел е по-агресивна и груба благодарение на еволюиралият Parametric Dynamics дизайн, като веднага впечатление правят новата радиаторна решетка с намален брой светещи - LED елементи и разбира се новият дизайн на бронята. В задната част също има промени, но те са по-скоро символични. 

Влизайки вътре веднага откриваме изцяло нов интериор с извит към водача двоен цифров панел с 12.3-инчови екрана съответно за инструментариума и инфотейнмънт системата. Волана също е с нов, по-изчистен дизайн с три спици, както и контролният блок за климатичната инсталация. Централната конзола между седалките е преосмислена с цел да се освободи повече пространство, като за целта превключването на скорости се осъществява от десният лост на кормилната конзола. Очаква се базовото оборудване на обновеният модел да бъде по-богато, като серийно вече място ще намира и стойка за безжично зареждане на телефони.

На този етап производителят не споделя информация относно промени в механиката, но се предполага, че ще има актуализация на моторната гама. Всички детайли ще бъдат добавени към този пост веднага, след като станат достъпни. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар