понеделник, 20 ноември 2023 г.

Geely Xingyue L Zhiqing e флагманският Plug-in хибриден SUV на марката

 Малко след представянето на хибридната версия на Geely Preface/Xingrui, марката представя и хибридната версия на Geely KX11 / Xinqyue L. По подобие на седана и флагманският SUV, получава нов леко променен и по-изчистен дизайн. Джантите също са с нов по-затворен дизайн дизайн с оглед по-добрата обтекаемост. 

Хибридната технология е идентична с тази на Xingrui, но тук освен интегрираният в 3-степенната, DHT трансмисия електромотор е наличен и втори електромотор с мощност 95 к.с., разположен на здания мост и задвижващ съответно задните колела. Той от своя страна се задейства само при нужда без оглед на това с каква скорост се движите, като същевременно получавате перфектна комбинация между икономия и мощност. 

Интериора е без промяна спрямо този на конвенционалната версия с 12.3-инчов цифров инструментален панел пред водача и втори цифров панел с два сдвоени 13.2 и 10.2-инчови екрана за инфотейнмънт системата и развлекателната система предназначена за спътника. Предвиден е и хедъп дисплей, както и система за така нареченото прозрачно шаси, чрез която водачът вижда в реално време терена под автомобила. Оборудването на хибридната модификация е от най-високо ниво с двуцветно оформление и таван облицован с велур. За добрият комфорт на возене се грижи серийното адаптивно окачване с филтрираща технология на вибрациите. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар