вторник, 31 октомври 2023 г.

Екзотични: ErreErre Fuoriserie Alfa Romeo Giulia

 По подобие на Mitsuoka и FC Automotive Caselani, италианското студио за персонализиране на автомобилни каросерии ErreErre Fuoriserie, представя своето най-ново предложение което е базирано на Alfa Romeo Giulia. Оригиналният бодикит дело на компанията е с препратки към първото поколение на италианският седан произвеждано от 1962 до 1978 година и според производителят комбинира италианското майсторство с авангардните дизайнерски техники. Дали резултатът е сполучлив, оставяме да прецените Вие. 
Освен промененият дизайн на купето с множеството добавени детайли изработени от въглеродни сплави, моделът е претърпял и значителни модификации на окачването и изпускателната система. Впечатление правят и специално разработените за модела магнезиеви 19-цолови джанти. Тъй като той  е базиран на Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, то под предния капак откриваме 2.9 литровият, V6-цилиндров би-турбо мотор чиято мощност е увеличена до 562 к.с., куплиран с 6-степенна, механична или 8-степенна, автоматична трансмисия предаващи движението към четирите колела. Динамичните характеристики, както и цената не се съобщават, но става ясно, че италианците възнамеряват да произведат не повече от 33 бройки - митично число за италианската марка. 

В интериора промените спрямо стоковата версия се свеждат до наличието на първокачествени текстилни и кожени материи изработени от миланското ателие за висша мода за жилищен интериор Erre Erre, като реално не е останал детайл който не е облечен от първокачествените материи. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар