четвъртък, 5 януари 2023 г.

BMW i Vision Dee Concept стряска със своята визия посетителите на CES в Лос Анджелис

 Спокойно! Най-новата концепция на BMW, няма да види зелена светлина за производство, но продължава идеята за автомобил изграден от отпадъци започната с BMW i Vision Cirular Concept. Този път марката представя високотехнологичен седан, който освен всичко друго има за цел да сближи хората и машините като се интегрира успешно в дигиталният им свят и стане част от него. 

Главният акцент в BMW i Vision Dee Concept, обаче не са материалите изработени от отпадъци, а  визуализира някои технологии които могат да намерят своето място в бъдещите модели от така нареченият Neue Klasse EV на компанията. Такъв например е иновативният хедъп дисплей, който се проектира по цялата ширина на предното стъкло и сензорният контролер разположен на таблото за неговото управление. Налични са и прозорци променящи своята прозрачност, а боята на купето може да сменя своят цвят чрез тохнологията - E inc, като могат да бъдат избирани измежду 32 цвята. 

Производителят не дава никаква информация относно задвижването, но при всички случаи  BMW i Vision Dee Concept ще разчита на електромотор и батерия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар