сряда, 14 декември 2022 г.

Hozon Neta E (Nezha E) е луксозно, електрическо купе без аналог към този момент

 Hozon Neta E ще бъде първото пълноразмерно изцяло електрическо купе с четири места, което ще бъде налично на китайския пазар от средата на следващата година. Първите снимки на модела ни показват в детайли неговият дизайн, а при добър прием от клиентите най-вероятно ще станем свидетели и на негова открита версия. 

За сега няма подробна информация относно техническите характеристики на Neta E, но не е тайна, че същият е базиран върху платформата от Hozon Neta S, което ще рече, че за купето ще бъде налично във версии с един или два електромотора задвижващи предните или четирите колела с мощност от 231 или 462 к.с. Автономията най-вероятно няма да се различава коренно от тази на седан версията, което ще рече, че с едно зареждане на батерията ще могат да бъдат изминати в реални условия поне 560 км. Общото тегло на модела ще варира между 1820 и 1950 кг. в зависимост от версията, като при всички случаи максималната скорост ще бъде ограничена на 190 км/ч.  

Снимки на интериора липсват, но там очакваме същата високотехнологична обстановка с цифров инструментален панел, свободно стоящ дисплей за инфотайнмънт системата допълнени от HUD дисплей и 5G технологии разработени от Huawei.  Повече подробности ще бъдат добавени към този пост веднага, след като станат налични. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар