четвъртък, 3 ноември 2022 г.

BAW M7 с цена под 13 000$

 Китайският концерн BAIC, представя чрез свойто подразделение BAW, нов MPV модел обозначен като - М7. Той ще се предлага в две версии на дължини на купето съответно от 4.88 и 5.23 метра в конфигурация за 2, 5, 7 и 9 места. Силната страна на модела, която би трябвало да привлече клиенти към себе си е изцяло електрическата версия за която все още няма подробна информация. 

Конвенционалните версии ще се задвижват от 1.6 и 2.0 литрови, бензинови мотори с мощност от 124 и 144 к.с., куплирани серийно с механична трансмисия. Освен електрическата версия се предвижда и такава с разширен обхват, чиито двигател ще се използва само за дозареждане на литиево-желязо-сулфатната батерия, която ще има възможност да се дозарежда и от бързозарядна станция. 

Въпреки простият дизайн, интериорът на BAW M7 предлага добра изработка и модерни технологии. Пред водача място намират два сдвоени 10.2-инчови дисплея с добра графика за инструменталният панел и мултимедията с гласов контрол. Собствениците ще могат да оборудват своите модели с кожен салон, ел. седалки с вентилираща функция, тризонов климатроник и качествена озвучителна система. Продажбите на BAIC BAW M7 в Китай ще стартират още тази година с цени под 13 000 долара. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар